© 2017 by @terapiVERKSTEDET

Tlf: 92219910 - kontakt@terapiverkstedet.no  Kilengaten 18 A, Tønsberg

Norsk forening for kunst- og uttrykkster
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
NFP-logo-liggende.gif
Du er her: Hjem - Media

Kunstpsykoteraeput Åse Minde får Kongens Fortjenestemedalje!

28-11-2017

Undertegnedes kunstterapi-veileder gjennom dette årets praksis på Gaustad Spiseforstyrrelsespoliklinikk, Åse Minde, mottok 29.11.2017 Kongens Fortjenestemedalje for sin livslange innsats for bruk og utvikling av kunstpsykoterapi i behandling av spiseforstyrrelser. Åse Minde er en av de få menneskene gjennom et liv som legger seg i hjertet ditt, -og som blir der livet ut. Åse ser alle, og får alle til å føle seg viktige- det er en helt unik helende egenskap. Det, og hennes bruk av kunst i behandling, bidrar til å redde liv. 

Om bodyfitness og barna som blir berørt av pårørendes fokus på trening og mat.

Å oppleve perioder i livet som er så vanskelige at man ikke klarer håndtere de på en sunn måte, for en selv, kan mange kjenne seg igjen i. I mitt tilfelle ble det min egen kropp og maten som ble verktøyet for å stå i smerten jeg følte som ung, men ikke klarte sette ord på.   

Vil gi asylbarna fotfeste i livet

18-04-2016

Når Melinda Ashley Meyer DeMott i dag hjelper mindreårige flyktninger med å finne fotfeste, kan hun bruke erfaringer fra sin egen barndom. – Målet er å gi flyktningene et verktøy for å håndtere sin egen situasjon og gjenkjenne egne reaksjoner, forteller Meyer DeMott. Hun er ­leder for prosjektet der Exit – en forkortelse av Expressive Arts In Transit – implementeres. EXIT er en modell for bruk av kunst- og uttrykks­terapi på nyankomne, enslige, mindreårige asylsøkere og innehar en ­vitenskapelig studie av effekten.

1 / 2

Please reload