Du er her: Hjem - Hvem vi er

Mitt navn er Helle Borchgrevink, jeg er eier av Terapiverkstedet. Jeg bidrar til kreative prosesser, veiledning og terapi individuelt, i grupper og i organisasjon. Ved siden av rådgivning og foredrag om selvfølelse, mestring og spiseforstyrrelser er jeg daglig leder for Tønsberg Medisinske Senter. Et senter bestående av over 40 helseaktører. Her tilbyr jeg behandling av spiseforstyrrelser, angst, stress, depresjon, energiløshet og tilknytningsproblematikk. Ta kontakt på tlf: 922 199 10 eller mail: helle@terapiverkstedet.no Les mer her.

anette@terapiverkstedet.no

Anette er psykoterapeut for Terapiverkstedet i Oslo. Hun har spesialkompetanse i arbeid med flyktninger. Hun har god erfaring med EXIT, både som behandlingstilbud inn i DPS og som del av Introduksjonsprogrammet for flyktninger. Hennes satsingsområde er kreative workshops og gruppeterapi som fremmer personlig vekst, inkludering og integrering. Anette kan treffes på tlf.nr. 410 20 911, anette@terapiverkstedet.no Les mer her.

Bettina Schroeteler

bettina@terapiverkstedet.no

Bettina er ved siden av å være psykoterapeut for Terapiverkstedet, Miljøterapeut på Holmenkollen Dagsenter. Hun har tidligere erfaring fra kreativ virksomhet innen terapi, film & teater og tilbyr workshop/kurs samt veiledning og terapi. Bettina holder til i Oslo og treffes på tlf.nr: 481 88 522, bettina@terapiverkstedet.no 

Ragnhild Nygård Søby

ragnhild@terapiverkstedet.no

Ragnhild er ved siden av psykoterapeut i Terapiverkstedet, ruskonsulent for Skiptvet Kommune. Ragnhild har lang erfaring som miljøterapeut og gruppeterapeut i arbeid med rus og avhengighets problematikk. Hun holder også kreative selvutviklingskurs. Hun har alltid drevet med sang og musikk og det er hennes grunnleggende kreative uttrykk. Ragnhild er glad i kunstens og kulturens plass i livet; bøker, poesi, maling, -og alt som gjør livet levende. Ragnhild treffes på tlf.nr: 990 14 131, ragnhild@terapiverkstedet.no

Tone Ingulstad

tomaing@online.no

Tone Ingulstad er utdannet veileder/coach og Kunst – og uttrykksterapeut fra Norsk Institutt for Kunst og Uttrykksterapi og USN. Tone jobber hos Spir Oslo (Arbeid – og inkluderingsbransjen) som fagkoordinator for flyktninger og innvandrere, kursholder og jobbveileder. Fokuset den siste tiden har blant annet vært å utvikle kreative metoder som kan anvendes i veiledningsarbeidet hos Spir Oslo.  Tone er ved siden av dette bidragsyter inn i kunst, - og uttrykksterapi grupper for Terapiverkstedet. 

Please reload

© 2017 by @terapiVERKSTEDET

Tlf: 92219910 - kontakt@terapiverkstedet.no  Kilengaten 18 A, Tønsberg

Norsk forening for kunst- og uttrykkster
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
NFP-logo-liggende.gif