© 2017 by @terapiVERKSTEDET

Tlf: 92219910 - kontakt@terapiverkstedet.no  Kilengaten 18 A, Tønsberg

Norsk forening for kunst- og uttrykkster
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
NFP-logo-liggende.gif

EXIT

EXIT

Det er utviklet et eget program for integrering av flyktninger kalt "Exit". Basert på et 5 år langt forskningsprogram i regi av PhD og M.A i expressive arts, Melinda Ashley Meyer, ble det påvist at flyktninger utstatt for store traumer (PTSD) fikk et bedre liv ved å få være med i EXIT programmet enn de uten. EXIT  gir deltakerne en mulighet til å leke og utforske ny og gammel kultur, og å forme en identitet i det nye landet de er i. Gjennom fokus på ressurser og fremtids scenarioer finner gruppemedlemmene en ny følelse av håp og motivasjon

 

EXIT er lett å tilpasse ulike målgrupper og kan brukes overfor mange mennesker som er i krevende livssituasjoner. Spesielt relevant for de som arbeider i helsevesenet, med utdanning, kommunikasjon, behandling og miljøterapi. Det er en fantastisk verktøykasse som bistår barn og unge til en bedre opplevelse av å høre til, -til mestring og til selvfølelse. 


Metoden er i ferd med å implementeres på bla skoler, helsestasjoner, arbeidstreningsprogrammer, v/BUP, v/DPS og flyktningmottak mange steder i landet. Du kan finne tilbud om EXIT på blant annet RVTSnord. 

 

Vi i Terapiverkstedet bistår deg med "exit-prosesser" i hele landet, ta kontakt for informasjon.

Du er her: Hjem -Hva vi gjør - EXIT