Klienten var deprimert

Klienten var deprimert, sliten og sov dårlig. Angst, mangel på selvtillit og grensesetting var et problem, og ordene strakk ikke til. Klienten erfarte at musikk, tegning og maling hjalp henne til å åpne for følelser, ord og ny innsikt.

Klienten:

I snakke-terapien har jeg kunnet velge bort følelsene gjennom ordene. Det kan jeg ikke her. Når jeg hører på musikk eller tegner, velger jeg ikke hva jeg tar frem. Det kommer av seg selv. Tegning og maling har hjulpet meg å få følelsene ned på papiret som igjen har hjulpet meg å finne frem til ordene. Bevegelse har fått meg til å legge merke til det som skjer i kroppen. Alt er lov. Ingen sitter og dømmer meg.

© 2017 by @terapiVERKSTEDET

Tlf: 92219910 - kontakt@terapiverkstedet.no  Kilengaten 18 A, Tønsberg

Norsk forening for kunst- og uttrykkster
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
NFP-logo-liggende.gif