© 2017 by @terapiVERKSTEDET

Tlf: 92219910 - kontakt@terapiverkstedet.no  Kilengaten 18 A, Tønsberg

Norsk forening for kunst- og uttrykkster
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
NFP-logo-liggende.gif

Kunst som terapi

Oppdatert: 2. sep. 2019

Ved Enhet for spiseforstyrrelser på Gaustad, lager pasientene kokonger og tegninger under behandlingen. Ved hjelp av kunst får de tak i ubevisst kunnskap de kan bruke i terapeutisk øyemed. Gaustad Spisforstyrrelsespoliklinikk var min fantastiske praksisplass gjennom 14 måneder. Her lærte jeg unike metoder for behandling av spiseforstyrrelser og "selvfølelses-forstyrrelser". Tegning, maling og gipsarbeid, -prosesser som bidrar til å vise vei til et helere jeg. Metoder jeg nå bruker på mitt Terapiverksted på Tønsberg Medisinske Senter. Les mer i artikkelen her.