NRK: Ville ikke vært sykdommen foruten.

Oppdatert: 11. sep. 2018

– Jeg har besøkt rom i meg selv som ikke mange andre har gjort. I dag ser jeg håpet med mine egne øyne. Jeg lever godt med at livet ikke alltid er perfekt, og at det ikke bare er solskinnsdager. I dag står jeg stødig, og det tror jeg kommer av det jeg har vært igjennom. Et tiår av livet til Kristin Svendsen handlet om et problematisk forhold til mat. Nå er hun med i et forskningsprosjekt som skal bedre behandlingen av pasienter med spiseforstyrrelser. Les mer om dette her.© 2017 by @terapiVERKSTEDET

Tlf: 92219910 - kontakt@terapiverkstedet.no  Kilengaten 18 A, Tønsberg

Norsk forening for kunst- og uttrykkster
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
NFP-logo-liggende.gif