Hei! Jeg er Helle Borchgrevink, jeg har min praksis på Tønsberg Medisinske Senter (TMS). Her samarbeider jeg tett med de andre aktørene på legesenteret, samt med godkjente kunst, -og uttrykksterapeuter i hele landet.

Derfor navnet Terapiverkstedet.

 

Terapiverkstedet ønsker å fremme  kunst, lek og natur som viktige elementer til god psykisk helse. Ordet verksted betyr reparasjonsarbeid. På engelsk heter det "workshop" og på latinsk kommer ordet fra "studium" å fordype seg. I et verksted kan vi bruke flere metoder og midler for å nå et mål eller et behov. Det er ingenting som er feil og godt nok blir godt nok!


Jeg tilbyr kreativ veiledning, terapi og støtte til deg som kjenner behov for flere verktøy i møte med utfordringer,- i møte med livet! Jeg har bred erfaring i behandling av symptomer som angst, stress, depresjon, utbrenthet og spiseforstyrrelser. Jeg har fokus på prosess og ikke resultat. Jeg jobber mye med unge voksne og selvfølelses-problematikk. Jeg jobber med mennesker i alle aldre som sliter med kropp og mat. Jeg møter også gjerne deg som er langtidssykemeldt, blitt ufør eller som er på vei inn i pensjonisttilværelsen. Du som har behov for ny energi, finne nye muligheter, i krevende overganger. Velkommen til en uforpliktende samtale!

Jeg er leder for Norsk Forening for Kunst og Uttrykksterapi/ NFKUT. Alle mine samarbeidspartnere innen kunst- og uttrykksterapi er godkjent psykoterapeuter og medlem av NFKUT og NFP. 

Du er her: Hjem -Visjon

© 2017 by @terapiVERKSTEDET

Tlf: 92219910 - kontakt@terapiverkstedet.no  Kilengaten 18 A, Tønsberg

Norsk forening for kunst- og uttrykkster
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
NFP-logo-liggende.gif